Emily Mortimer in horrorfilm Relic 2020

In Relic reist Kay (Emily Mortimer uit Mary Poppins Returns) samen met haar dochter Sam af naar het vervallen landhuis waar ze is opgegroeid. De aanleiding voor het tripje is echter minder gezellig: haar bejaarde moeder Edna is van het ene op het andere moment spoorloos verdwenen. Tijdens haar zoektocht ontdekt Kay dat haar moeder lijdt aan dementie. Maar als Edna plotseling weer voor de deur staat, blijkt dat nog wel het minste van haar problemen. Het lijkt er namelijk op dat haar moeder onder invloed is van een duistere macht die het huis in een ijzeren greep houdt!
 


Krakende deuren

Gisteren verscheen de eerste trailer van Relic online. En afgaande op de krakende deuren, donkere gangen en griezelige geluiden belooft het een behoorlijk intens ritje te worden. Geen wonder, deze horrorfilm is geproduceerd door de Joe en Anthony Russo, de regisseurs van Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Relic zal meer weg hebben van een spookhuis dan van een achtbaan, maar na het zien van deze akelig effectieve trailer gaat deze film direct op onze lijst van horrorfilms waar we dit jaar het meest naar uitkijken!

Relic gaat op 10 juli in première in Amerika. Het is nog niet bekend of en wanneer de film in Nederland wordt uitgebracht.

Article continues after the ad