Riemen vast! Wij hebben voor jou de trailer van misschien wel de engste film van het jaar: de horror It Comes At Night. Voor de horrorliefhebbers onder ons: 15 juni verschijnt ie in de Nederlandse bioscopen. Check de trailer hierboven

Article continues after the ad

Creepy en a-relaxed

Kreeg je ook een creepy en heel a-relaxed gevoel bij het zien van de trailer? Kan kloppen, dit is namelijk het verhaal: Vader Paul en zijn gezin verschuilen zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat. Wanneer een ander vluchtend familie bij hen intrekt, begint het verhaal echt eng te worden… Ondanks de goede bedoelingen tussen beide families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand. Meer zien? Check dan hieronder de teaser van It Comes At Night die twee maanden geleden uitkwam.

Bekroond debuut

It Comes At Night is de tweede film van Trey Edward Schultz, ook schreef hij het scenario. De cast bestaat onder anderen uit Joel Edgerton, Kelvin Harrison Jr., Carmen Ejogo, Christopher Abbott en Riley Keough. De eerste film van de getalenteerde Schultz kwam uit in 2016; de bekroonde dramafilm Krisha.