Freaky Horrorfilm 2020

Komende winter verschijnt Freaky in de bioscopen. In deze horrorfilm wordt Millie (Kathryn Newton) belaagd door een gemaskerde seriemoordenaar met de veelzeggende bijnaam The Blissfield Butcher (Vince Vaughn op zijn engst!). Wanneer hij haar wil doden met een vervloekte dolk, wisselen de scholiere en de psychopaat echter van lichaam. Als Millie niet binnen 24 uur een oplossing vindt, zit ze voor altijd vast in het uitgezakte lijf van de Butcher. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan als de halve stad jacht op haar maakt!
 

Prettig gestoord

De eerste trailer van Freaky belooft een prettig gestoorde kruising tussen Halloween en de Disney-klassieker Freaky Friday! Het is dan ook vast geen toeval dat de film is geregisseerd door Christopher Landon, het brein achter Happy Death Day en het vervolg Happy Death Day 2U. Daarin kreeg Groundhog Day een al even onwaarschijnlijke slasher-metamorfose.


Stephen King

Stephen King is alvast fan. Hij schreef op Twitter: “Afgaande op de trailer verdient Vince Vaughn een Oscar-nominatie voor Freaky. Dit ziet er fucking geweldig uit!” En wie zijn wij om tegen de horrorkoning in te gaan?

Freaky draait vanaf 26 november in de Nederlandse bioscopen!

Article continues after the ad