Babyface in Happy Death Day 2U

Horrorstudio Blumhouse tekende voor horrorhits als Paranormal Activity, The Purge en Get Out. In 2017 kon ook Happy Death Day aan dit illustere rijtje worden toegevoegd. Deze kruising tussen Groundhog Day en Scream kostte nog geen 5 miljoen dollar om te maken, maar bracht meer dan 125 miljoen dollar in het laatje. Geen wonder dat er al snel een vervolg werd aangekondigd, met de gevatte titel Happy Death Day 2 U. Sindsdien bleef het echter akelig stil rond de reeks… tot nu!


‘Niet officieel’

In een interview met Entertainment Tonight onthult studiobaas (en hardcore Amsterdamned-fan) Jason Blum dat de voorbereidingen voor Happy Death Day 3 in volle gang zijn. “Geloof me, ik ben keihard aan het werk om het van de grond te krijgen”, aldus Blum. Het lijkt erop dat de producent misschien meer losgelaten heeft dan hij van plan was, want hij haast zich om erbij te zeggen dat er ‘nog niets officieel’ is.

Trilogie

Het feit dat er wordt gewerkt aan Happy Death Day 3 komt ook weer niet helemaal uit de lucht vallen. Regisseur Christopher Langdon, die de eerste twee delen maakte, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij Happy Death Day beschouwt als trilogie. We hopen dan ook dat deze slimme slasher-reeks alsnog het einde krijgt waar de makers op hopen!

Article continues after the ad