Ter promotie van het uitkomen van Annabelle: Creation mochten een paar bezoekers al kennismaken van deze horrorpop. Maar niet iedereen was even blij mee met deze verrassing!

Article continues after the ad

Rapper

Een PR-campagne van een grote horrorfilm lijkt niet meer compleet zonder prankvideo. Misschien niet altijd even aangenaam voor de argeloze slachtoffers die in deze video’s figureren, maar wel voor de kijker! Dat geldt ook voor dit promotiefilmpje van Annabelle: Creation, een spin-off van de horrorhit The Conjuring. In deze video worden een paar mensen, waaronder rapper Lil Twist, gelokt naar een antiekwinkel. Daar worden ze even alleen gelaten met een pop die griezelig veel lijkt op Annabelle. Maar wanneer ze de pop aandachtig bestuderen, doemt het échte gevaar langzaam op achter hun rug!

Hartaanval

Het moet gezegd worden: de spanning wordt zorgvuldig opgebouwd en het is dan ook een klein wonder dat er niemand aan een hartaanval bezweek. Sommige slachtoffers kunnen er wel om lachen, maar niet iedereen kan er de lol van inzien. Of de film net zo griezelig is als deze prankvideo kun je dit weekend zelf bepalen: Annabelle: Creation is nu te zien in de bioscopen!