Dit voorjaar verschijnt The Curse of La Llorona in de bioscopen. Achter deze gruwelijke horrorfilm gaat niemand minder dan de regisseur van The Conjuring en Saw schuil!

Regisseur James Wan gooit momenteel hoge ogen met de kaskraker Aquaman. Maar ondanks dit succes, heeft hij zijn horrorwortels niet de rug toegekeerd. De volgende griezelfilm die de regisseur van horrorhits als Saw en The Conjuring produceert is The Curse of La Llorona. Deze titel schopte het onlangs nog tot onze lijst van horrorfilms waar we dit jaar het meest naar uitkijken… en deze gloednieuwe trailer doet daar niks aan af!

Article continues after the ad

 

Priester

In The Curse of La Llorona wordt Los Angeles in de jaren 70 geteisterd door een reeks mysterieuze vermissingen van kinderen in de Mexicaanse gemeenschap. Er wordt al snel gefluisterd dat La Llorona achter deze verdwijningen zit. Deze boosaardige geest dwaalt al eeuwen tussen hemel en hel, nadat ze haar kinderen en zichzelf van het leven heeft beroofd. Een priester en een sociaal werkster bundelen de krachten om deze bovennatuurlijke dreiging voor eens en altijd uit te bannen…

The Curse of La Llorona draait vanaf 18 april in de bioscopen!