De langverwachte horrorfilm It wordt ook uitgebracht in IMAX-formaat. Dat maakte producent Barbara Muschietti onlangs bekend op haar Instagram-pagina.

Article continues after the ad

Huiveringwekkend

Nog maar een paar weken en dan gaat eindelijk It in première, de huiveringwekkende horrorfilm gebaseerd op de roman van Stephen King. Een beetje horrorfan gaat It natuurlijk in de bioscoop zien, maar voor de échte waaghalzen wordt de film ook in IMAX-formaat uitgebracht. Dat verrassende nieuws maakte It-producent Barbara Muschietti bekend via een even korte als veelzeggende Instagram-post!

Pennywise

Hoewel de film niet is opgenomen met speciale IMAX-camera’s, zal deze versie ongetwijfeld de griezeligste bioscoopervaring bieden. Op dit formaat zit je namelijk zo goed als op schoot bij horrorclown Pennywise! Helaas is nog niet bekend of deze film ook in Nederland te zien zal zijn op dit formaat. Op de site van bioscoopketen Pathé staat It nog niet tussen de aankomende releases op IMAX-formaat. Maar aangezien het nieuws over de IMAX-versie nog maar net bekend is, kan hier snel verandering in komen. We houden je natuurlijk op de hoogte!

It draait vanaf 7 september in de bioscopen.