Horrorfans kunnen behoorlijk ook uit hun dak gaan als hun favoriete film op tv is. Dat geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor honden!

Article continues after the ad

Bulldog

Khaleesi is een horrorfan zoals er zoveel zijn. Zenuwachtig schuifelend op het randje van het bed waarschuwt ze de personages voor monsters, moordenaars en ander gespuis. Het grote verschil met andere horrorfans is dat Khaleesi geen mens is, maar een bulldog! Khaleesi is te volgen op haar eigen YouTube-kanaal. Daar is te lezen: ‘Khaleesi is dol op horrorfilms en probeert potentiële slachtoffers altijd te waarschuwen. Vooral wanneer er kinderen in gevaar zijn!’

Horrorhit

Dat dat geen loze woorden zijn, blijkt wel uit de video die deze week op haar kanaal verscheen. Hierin is te zien hoe Khaleesi reageert op de horrorhit The Conjuring. In de scène op tv worden twee zusjes belaagd door een mysterieuze aanwezigheid in hun slaapkamer. En inderdaad: wanneer de deur dichtslaat, waarschuwt Khaleesi de zusjes dat ze in groot gevaar zijn.

Overigens is het niet de eerste keer dat de YouTube-ster los gaat bij een horrorfilm. In een eerdere video is te zien hoe Khaleesi een meisje waarschuwt voor een naderende geest bij een scène uit Crimson Peak.

Het is moeilijk te zeggen of de bulldog nu aanslaat op de muziek, de geluidseffecten, de gezichtsuitdrukkingen van de acteurs of toch echt het dreigende gevaar, maar stoer is het zeker!