Zelfs moordzuchtige maniakken hebben een zachte kant. Dat blijkt wel uit het hartverwarmende ‘I’ll Kill You That Way’ van boyband-sensatie Slashstreet Boys!

Boyband

Eerder deze week stonden vier van deze vijf horroriconen nog lijnrecht tegenover elkaar in de strijd om de titel van beste horrorschurk aller tijden. Maar er is geen kracht op aarde die zo verbindt als muziek. En zo kan het gebeuren dat Freddy Krueger, Jason Voorhees, Leatherface, Michael Myers en Ghostface samen een boyband vormen. En aan wie kun je je dan beter spiegelen dan aan de Backstreet Boys?

 

Article continues after the ad
 

Doorbraak

Met ‘I’ll Kill You That Way’ brengen de Slashstreet Boys niet alleen een ode aan hun favoriete moordwapens, maar ook aan hun slachtoffers. En daarbij raakt de boyband een gevoelige snaar: de fans staan in de rij om aan het mes van Michael of de handschoen van Freddy geregen te worden. Hoewel dit zomaar eens de doorbraak zou kunnen zijn van de Slashstreet Boys, is dit niet het eerste muzikale uitstapje van de zingende seriemoordenaars. Vorig jaar scoorde het vijftal ook al bijna drie miljoen views met een andere onweerstaanbare cover van de Backstreet Boys!