Scary Stories to tell in the Dark 2019

Vorig jaar verscheen Scary Stories to Tell in the Dark in de bioscopen. In deze horrorfilm gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Alvin Schwartz besluiten Stella en haar vrienden Halloween door te brengen in een huis waar het zou spoken. Daar vinden ze een mysterieus boek vol griezelige verhalen. En het duurt natuurlijk niet lang voordat deze verhalen werkelijkheid worden… Scary Stories was een hit in de bioscopen (de film verdiende zijn budget vier keer terug) en kon ook nog eens rekenen op goeie recensies. En dus kunnen we inmiddels uitkijken naar een heus vervolg!
 


Guillermo del Toro

Volgens The Hollywood Reporter werkt Paramount aan Scary Stories to Tell in the Dark 2. En een groot deel van het creatieve team dat het eerste deel een hit maakte keert ook terug voor dit vervolg. Zo zal André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe) weer plaatsnemen in de regiestoel. Maar nog beter nieuws: horrorheld en tweevoudig Oscarwinnaar Guillermo del Toro (The Shape of Water) werkt opnieuw mee aan het scenario!

Succes

Over het verhaal van dit vervolg is nog niets bekend, maar de makers hebben genoeg om uit te kiezen. In totaal schreef Alvin Schwartz meer dan 80 griezelige verhalen voor in het donker. Als Scary Stories to Tell in the Dark 2 net zo’n succes wordt als zijn voorganger, kunnen we dus nog jaren vooruit!

Article continues after the ad