Komende week gaat The Prodigy in première. En als we de distributeur mogen geloven, was deze film in de originele versie ‘te eng’ voor de bioscopen!

Ontlasting

Na het succes van Hereditary, is het inmiddels een onmisbaar onderdeel in de marketingcampagne om je horrorfilm aan de man te brengen: beweren dat deze zo eng is, dat mensen onder de film spontaan beginnen te huilen, gillen, schreeuwen, hun ontlasting laten lopen, hun ogen uit hun kassen trekken, et cetera. Ook The Prodigy moet eraan geloven!

Article continues after the ad

 

Gillen

Volgens distributeur Splendid Films gilde het publiek tijdens de testscreenings zo hard, dat de dialogen niet meer te verstaan waren. Hierop is de film voor bioscooprelease opnieuw gemonteerd, zodat heel hard gillen en aandachtig luisteren naar de dialogen netjes van elkaar worden gescheiden. Een groep zwangere vrouwen mocht de film testen!

Bezeten

Eerlijk gezegd nemen we dit soort berichten met een flinke korrel zout. Dat neemt echter niet weg dat we enorm veel zin hebben in deze film, die draait om een moeder die vermoedt dat haar zoontje is bezeten door een duistere kracht. The Prodigy schopte het niet voor niets tot de horrorfilms waar we dit jaar het meest naar uitkijken!

The Prodigy draait vanaf 7 februari in de bioscopen.