De tweede en veel betere trailer van horror-thriller The Belko Experiment zou in elk geval voor interessant discussies bij de koffieautomaat moeten zorgen.

Article continues after the ad

Zou jij je collega's kunnen vermoorden?

Toen de eerste trailer anderhalve maand geleden uitkwam, stelden we jou en onszelf deze vraag al. Zou jij een handjevol collega's vermoorden om te voorkomen dat een stel mysterieuze bad guys er twee keer zoveel afmaken? The Belko Experiment werd al vertoond op het Toronto International Film Festival en kreeg daar geweldige recensies. De plot klinkt dan ook geweldig: een hele kantoorflat wordt hermetisch afgesloten en een anonieme stem geeft de horroropties via het speakersysteem: van de 80 werknemers moeten er binnen twee uur 30 dood zijn, anders maken de gijzelnemers er zelf 60 van ...

The Belko Experiment

Deze tweede trailer van The Belko Experiment ziet er nog veel beter uit dan de eerste, dus we beginnen ons serieus af te vragen hoe we straks aan deze film komen. In de VS komt hij op 17 maart uit; hopelijk komt er snel nieuws over de Nederlandse markt.

The Belko Experiment is gemaakt door de producer die ook verantwoordelijk is voor nachtmerriefilms als The Conjuring en Annabelle. Qua cast is er ook genoeg om aan te refereren. John Gallagher Jr. zul je kennen uit The Newsroom en/of 10 Cloverfield Lane, Michael Rooker speelde in The Walking Dead en John C. McGinley vergeten we nooit als dokter Perry Cox uit Scrubs, al zal er in The Belko Experiment veel minder om hem te lachen zijn. We houden hem in de gaten!