David Harbour als Jim Hopper in Stranger Things 4

Verrassing! Netflix zet gewoon even de eerste echte beelden van Stranger Things seizoen 4 online en daarin verklapt de streamingdienst ook meteen dat Hopper nog leeft.

Article continues after the ad

En het is maar goed ook dat zie die olifant in de kamer maar meteen wegwerken: letterlijk niemand dacht dat onze favoriete politieagent ook daadwerkelijk doodging in de finale van Stranger Things 3.

Teaser!

In de beelden - 'From Russia with love...' genaamd - zien we David Harbours personage Hopper op een soort Russisch werkkamp. Het zou dus zomaar kunnen dat hij inderdaad die 'America' was waar een stel Russen in die post credits scene het over hadden. En oh ja: maak kennis met kale Hopper. Die snor en weelderige lokken zijn als sneeuw voor de zon verdwenen nu de Russen hem te pakken hebben...

Stranger Things 4

Grote vraag blijft nu: wannéér komt Stranger Things 4 naar Netflix? Nou... wij gokken nog steeds op 'ergens in 2020'. Eerdere berichten over een releasedate in 2020 lijken te kloppen. Als er nu al zulke mooie beelden zijn geschoten, wie weet hoe ver de makers dan al wel niet zijn met filmen!