Andre Hazes en Monique Westenberg

Mocht je de afgelopen tijd toevallig onder een giga-grote steen ter grootte van een hunebed hebben gelegen: André Hazes en Monique Westenberg zijn weer een setje! Via instagram geeft André zijn Monique een lieve ode.

Article continues after the ad

Gisteren vierde mama Rachel Hazes groots haar vijftigste verjaardag in Amsterdam en uiteraard was André, zoals je hieronder kunt zien, van de partij. De langgekoesterde droom van Rachel - een hereniging tussen 'Dré' en zus Roxeanne - kwam helaas niet uit. En waarom was Monique ook niet op dit feestje? Die mocht thuis op zoontje André passen, verklapte de volkszanger aan Shownieuws

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Verjaardag van “ De Zwarte Weduwe”. Moeder 50. Fijn dat ik er bij kan en mag zijn!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Ode aan Monique

Tja, Monique moest het feestje dus missen, maar gelukkig kreeg ze nog wel een soort 'ode' van haar hernieuwde liefje André. "En nu het bed delen met dit is het hoogtepunt van de avond!", schrijft hij bij een foto van Monique met hun zoontje, André 'junior'. Dat zit weer helemaal goed tussen die twee!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

En nu het bed delen met dit is het hoogtepunt van de avond!🥰

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op


Monique en haar insta-verhalen

Nu we toch weer zo diep in de insta-pagina's van de sterren zitten: Monique zit zelf ook niet stil! Ze trakteert haar volgers regelmatig op diepzinnige spreuken en levenswijsheden. Haar nieuwste, over een soort 'mensvogel', willen we je niet onthouden. Het blijft een beetje mysterieus, maar waar het op neerkomt? "We kunnen alleen vliegen met twee vleugels en twee vleugels kunnen alleen in de lucht blijven als er balans is.