Gravin Eloise van Oranje in De Slimste Mens 2021

Komende maandag gaat het nieuwe seizoen van De Slimste Mens van start. En daarbij krijgen de deelnemers hoog bezoek!

Niemand minder dan Eloise van Oranje zal komend seizoen haar debuut maken in De Slimste Mens. De ‘gravinfluencer’ zal niet deelnemen aan de populaire kennisquiz met Philip Freriks en Maarten van Rossem; zij zal haar opwachting maken in de Open Deur-ronde, waarin bekende Nederlanders vragen stellen aan de kandidaten van De Slimste Mens. Op Instagram is al een klein voorproefje te zien van haar gastoptreden.
 


Kandidaten De Slimste Mens

Natuurlijk is Eloise van Oranje niet de enige nationale beroemdheid die we komend seizoen terugzien in De Slimste Mens. De KRO-NCRV heeft namelijk weer een indrukwekkende gastenlijst samengesteld voor het dagelijkse quizprogramma. Zo zullen onder meer komiek Najib Amhali, zangeres Ellen Ten Damme en cabaretier Marc-Marie Huijbregts strijden om de eervolle titel van De Slimste Mens.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Rob Kemps

Vorig seizoen werd Rob Kemps gekroond tot De Slimste Mens. En dat heeft de zanger van Snollebollekes geweten ook! Zijn sympathieke optreden in de kennisquiz leidde zelfs tot een contract van John de Mol. Binnenkort presenteert Rob Kemps dan ook zijn eigen spelshow bij SBS6.