Happy Death Day heeft de studio bepaald geen windeieren gelegd. De plannen voor een vervolg op deze horrorkraker liggen dan ook al klaar!

Article continues after the ad

2017 was een topjaar voor horrorfilms. Naast de kassuccessen van Get Out en It, deed ook Happy Death Day goede zaken. Deze kruising tussen Scream en Groundhog Day verdiende zichzelf in het openingsweekend al vijf keer terug. In totaal bracht de film 115 miljoen dollar in het laatje. En dat terwijl die nog geen half miljoen dollar kostte om te maken! We schreven in oktober al dat er een tweede deel in de maak was. Hoofdrolspeelster Jessica Rothe onthulde onlangs wat we kunnen verwachten van dit vervolg!

'Geen herhaling'

“(Regisseur) Chris Landon heeft een geweldig verhaal bedacht, waardoor Happy Death Day 2 veel meer wordt dan een horrorfilm. Dit vervolg biedt ook comedy, drama en romantiek. De film is meer zoals Back to the Future. Het vervolg begint direct waar het vorige deel ophield en zal veel onbeantwoorde vragen uit het eerste deel beantwoorden”, vertelt Rothe in een interview met Cinemablend. De actrice kan in ieder geval niet wachten om te beginnen: “Ik ben vooral enorm blij dat we niet in herhaling zullen vallen. Dan was de lol er snel af geweest.”

Het is nog niet bekend wanneer de opnames voor Happy Death Day 2 van start zullen gaan.