De eerste trailer voor de nieuwe Ghostbusters veroorzaakte een van de grootste shitstorms op het internet dit jaar. Het team van Honest Trailer blikt dan ook met de nodige aarzeling terug op deze spraakmakende, maar niet hele goede film.

Article continues after the ad

Veel fans van het origineel waren op zijn zachtst gezegd niet blij met de reboot en vooral de vrouwelijke cast kreeg een gigantische lading beledigingen en zelfs bedreigingen over zich heen. Overdreven natuurlijk, want onder de streep is het maar een film. Een vrij suffe en luie film, dat klopt, maar er zijn ergere dingen om je over op te winden.

Zere plek

Dat je een film ook op een creatieve en constructieve manier kunt afbranden, bewijst het teams van Screen Junkies weer eens. Met een dikke knipoog, maar vooral met sterke argumenten, leggen ze met hun nieuwste Honest Trailer genadeloos de vinger op de zere plek.

Soep

Want was Ghostbusters nou eigenlijk? Een vervolg, een reboot of een remake? En wat hebben de makers van Ghostbusters tegen soep? En waarom werd er zoveel gedanst? Het goede nieuws: afgaande op de ‘extended version’ op de blu-ray zijn ons nog vier (!) dansscènes bespaard gebleven. Conclusie: laten we het hier gewoon nooit meer over hebben…