Goed nieuws voor Homeland-bingers want Netflix heeft vandaag het zevende seizoen van Homeland online gezet. De 12 afleveringen waren vorig jaar al te zien op NPO3 maar je kan ze nu in alle rust achter elkaar kijken en je op het eind afvragen waar de hele fucking dag is gebleven.

More content below the advertising

In het zevende seizoen keert Carrie terug naar haar zus in Washington. Na de aanslag arresteerde president Keane 200 leden van de geheime dienst waaronder Saul Berenson. Die blijkt echter opmerkelijk snel weer vrij te zijn en verovert een functie als adviseur voor de dienst Nationale Veiligheid. Carrie strijdt ondertussen om haar 200 ex-collega’s vrij te krijgen en moet het tegen de paranoïde president en Saul opnemen!

 

Het op een na laatste seizoen

Dit is het op een na laatste seizoen van de prijswinnende dramaserie. Homeland seizoen 8 komt dit najaar uit in de VS en waarschijnlijk kunnen wij hem pas in 2020 verwelkomen op de Nederlandse televisie en natuurlijk Netflix.

More content below the advertising

Zin in een gezellig tekenfilmpje? Sla Love, Death And Robots dan maar even over! De regisseurs van Seven en Deadpool komen met een keiharde, bizarre animatieserie.

Volgens Netflix is de nieuwe serie ‘lekker om te kijken, maar moeilijk te vergeten’. Als je de trailer ziet, kun je je daar meteen iets bij voorstellen… Love, Death And Robots ziet er geweldig uit, maar als je goed kijkt zie je behoorlijk verontrustende beelden!

More content below the advertising

 

Afgehakte ledematen, bruut geweld, en (het ergste) sexy tekenfilmdieren. Het moet niet veel gekker worden, maar dat wordt het waarschijnlijk wel! De serie bestaat uit achttien afleveringen die grotendeels los staan van elkaar, zoals bijvoorbeeld Black Mirror of het klassieke Alfred Hitchcock Presents.

Love, Death And Robots

Sommige afleveringen hebben een humoristische insteek, anderen passen meer in het actie-, thriller- of horrorgenre. De enige overeenkomst: ze gaan allemaal over de liefde, de dood en… robots!

Love, Death And Robots komt uit de koker van David Fincher (Seven, Zodiac), Tim Miller (Deadpool) en Joshua Donen (producer van Mindhunter, House Of Cards). De animaties van verschillende studio’s werden overzien door Blur Studios, die de intro van Fincher’s The Girl With The Dragon Tattoo maakten. Die was ook al zo gezellig!
 

 

De serie verschijnt op 15 maart op Netflix. We weten niet precies wát te verwachten, maar we geven het zeker een kans!

We hebben er lang op moeten wachten maar dit jaar mogen we eindelijk de eerste Netflix Original van Nederlandse bodem verwelkomen! Vandaag maakte het videokanaal bekend dat de opnames van ‘Ares’ zijn begonnen in hartje Amsterdam. Zin in!

More content below the advertising

Ares wordt een 8-delige psychologische horrorserie waarin o.a. Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard en Gouden Kalf-winnares Rifka Lodeizen spelen. Beste vrienden Rosa en Jacob worden in de serie verwelkomd tot een geheim studentengenootschap, die hen overlaadt met rijkdom en macht. Daar staat echter een hoge prijs tegenover want het genootschap blijkt demonische geheimen uit het Nederlandse verleden te verbergen. Het kost meer dan geld en aanzien om tot deze elite te behoren.

Dit jaar te zien op Netflix

De serie moet dit jaar nog op Netflix te zien zijn en wordt geregisseerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn. Pieter Kuijpers is een van de producenten, bekend van Feuten, TBS en Van God Los. De overige producenten zijn Iris Otten en Sander van Meurs. Aan het script heeft o.a. Winchester McFly gewerkt die ook verantwoordelijk is voor Bankier van het Verzet en Smeris