De Kerst is net achter de rug, dus dat betekent dat half Nederland nog steeds een beetje in de ban is van Home Alone. Wat heet: het vervolg op deze Kerstklassieker zorgde zelfs voor brute ophef toen SBS6 doodleuk besloot de Kerst van hun kijkers te vergallen door deze film eindeloos op te rekken met reclame en ook nog te onderbreken met twee andere programma's. Ook hoofdrolspeler Macaulay Culkin houdt de gemoederen bezig. Eerst deed hij een korte Home Alone-remake voor Google, nu gaat hij zijn naam veranderen.

Article continues after the ad

Weg met Carson

Macaulay's tweede naam is al zijn leven lang Carson, maar dat vond de voormalige kindster maar suf. Daarom besloot hij Carson te wijzigen in iets anders, maar fans mochten kiezen wat het zou worden. En wat is het geworden???

Macaulay Macaulay Culkin Culkin

Op Twitter kondigde de acteur op Eeerste Kerstdag aan dat zijn nieuwe naam vanaf 1 januari volgend jaar Macaulay Macaulay Culkin Culkin wordt. Zijn eerste naam en achternaam worden nu zijn nieuwe tweede naam. Hoe verzin je het. Volgens de acteur klinkt deze naam lekker, als je tenminste van zijn naam houdt.

 

Of is dit ook voor een reclame?

Ook al is deze naamswijziging misschien te suf voor woorden, we zijn benieuwd of deze actie nog een vervolg krijgt. Het zou goed kunnen dat dit opnieuw een stunt is voor een reclamecampagne. Zo beweerde David Hasselhoff een paar jaar terug ook dat hij zijn naam had veranderd in David Hoff, omdat hij van alle 'Hassle' (gedoe) in zijn leven afwilde. Dit bleek later een stunt voor een Australische telecomaanbieder.