Kurt Russell en Goldie Hawn in The Christmas Chronicles 2 op Netflix 2020

Vorige week ging The Christmas Chronicles 2 in première bij Netflix. In dit vervolg op de onweerstaanbare kerstkraker uit 2018 kruipt cultheld Kurt Russell opnieuw in de mantel van Santa Claus. Hoewel The Christmas Chronicles 2 wat ons betreft vooral een herhaling van zetten was, is de rek er wat Chris Columbus betreft nog lang niet uit!
 


Sneeuwengelen

In een interview met ComicBook.com spreekt de regisseur van The Christmas Chronicles 2 (en een zekere kerstklassieker genaamd Home Alone!) zich uit over mogelijk derde deel in de reeks. “Er is een bijzonder moment waar mevrouw Claus een stel kinderen sneeuwengelen ziet maken. Dan zegt ze ‘Het is zo fijn om weer echte kinderen in het dorp te hebben’. Maar er wordt niet uitgelegd waarom ze dat zegt. Als we de kans krijgen om een derde film te maken, zullen we dat misschien verder uitwerken”, aldus Columbus

 

Article continues after the ad

Kerstfilms

Hoewel er volgens Chris Columbus nog geen gesprekken met Netflix zijn geweest over The Christmas Chronicles 3, ziet de regisseur het in ieder geval wel zitten: “Ik weet nog niet hoe het derde deel eruit moet gaan zien, maar we staan er zeker voor open om de wereld van de familie Claus verder te ontdekken!” Ook wij zijn enthousiast: wij riepen de eerste Christmas Chronicles-film onlangs nog uit tot een van de beste kerstfilms van de laatste tien jaar!