Wat als Home Alone was gemaakt door de regisseur van Scream? Die vraag beantwoordt de prettig gestoorde horrorfilm Better Watch Out!

Article continues after the ad

Kerstvakantie

In Better Watch Out moet babysitter Ashley op een avond tijdens de kerstvakantie oppassen bij de twaalfjarige Luke. Wanneer een stel gewelddadige gasten hun huis binnen dringen, moet Ashley alles op alles zetten om Luke te beschermen. Maar het duurt niet lang voordat de rollen worden omgedraaid. Luke ontpopt zich namelijk als een sadistische variant op Kevin McCallister uit Home Alone!

'Best Death'

Na het zien van de trailer is het geen verrassing dat Better Watch Out al wordt omschreven als een kruising tussen Scream en Home Alone. Op verschillende horrorfestivals viel deze film al in de prijzen: onder meer voor Beste Film, Beste Acteur en – misschien wel de belangrijkste – Best Death! Aan de cast zal het niet liggen: tussen al het kerstgeweld herkennen we Dacre Montgomery (Power Rangers, Stranger Things) en Virginia Madsen (Designated Survivor)!

Better Watch Out is vanaf 6 oktober te zien in de Amerikaanse bioscopen. Vooralsnog staat er nog geen Nederlandse bioscooprelease is de planning.