We waren blij om te horen dat het filmen van The Batman weer verderging, nadat het werk begin dit jaar werd stilgelegd. De vreugde is van korte duur, want een paar dagen na de herstart moeten ze weer stoppen. Robert Pattinson, oftewel Batman himself, heeft het coronavirus te pakken!

Eerder vandaag werd al bekend dat het filmen van de superheldenfilm tijdelijk werd gestaakt, en Variety meldt dat Robert Pattinson momenteel Covid-19 onder de leden heeft. Bijna iedereen op een filmset is te vervangen, maar als je hoofdrolspeler ziek wordt is dat natuurlijk lastig.

Pattinson zit momenteel in isolatie, en het kan makkelijk een paar weken duren voor hij weer de set op mag. Als hoofdrolspeler heeft hij natuurlijk contact met véél collega’s, dus waarschijnlijk wordt er op de set momenteel als een bezetene getest!

Article continues after the ad

The Batman

Warner Bros. Gaf eerder vandaag aan dat er ongeveer drie maanden nodig is om de opnames van The Batman af te ronden. De film staat gepland voor oktober 2021 dus men rekent voorlopig nog niet op uitstel.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial) op

In The Batman speelt Pattinson de gemaskerde held die een seriemoordenaar probeert te vangen.  Batman is in deze film nog redelijk onervaren en ontmoet schurken als The Penguin (Colin Farrell) én hoofdverdachte The Riddler (Paul Dano).

Toevallig maakte Dwayne Johnson vandaag óók bekend dat hij besmet is geraakt door het coronavirus.