Dwayne Johnson is een van de grootste sterren van Hollywood. Maar het verhaal van zijn vader Rocky Johnson is minstens zo interessant!

Article continues after the ad

Vrijworstelaar

Het is algemeen bekend dat Dwayne Johnson voor zijn overstap naar Hollywood een wereldberoemde vrijworstelaar was onder zijn alias The Rock. Maar minder mensen weten dat hij daarmee in de voetsporen volgde van zijn vader Rocky Johnson. De man die de luiers van The Rock verschoonde was een van de eerste zwarte vrijworstelaars in Amerika die een contract kreeg. Na zijn pensioen in 1991 werd hij opgenomen in de WWE Hall of Fame. Maar voor het zover was, moest Rocky een lange strijd voeren tegen racisme en vooroordelen.

Tweeling

Het bijzondere leven van Rocky Johnson wordt nu verfilmd onder de naam Ring King (Lord of the Rings was blijkbaar al vergeven). De film zal worden geregisseerd door Jonathan en Justin Gajewski. Deze tweeling werkte eerder mee aan blockbusters als Suicide Squad en Avengers: Infinity War als regieassistent. Momenteel zijn zij nog bezig met het schrijven van het scenario, dus het kan even duren voordat deze biopic het licht ziet. Het is helaas nog niet bekend of Dwayne Johnson meewerkt aan het project over zijn vader, maar als grote Hollywood-speler zal hij vast wel op een of andere betrokken worden.