George Clooney, Tom Cruise, Thomas Gibson, Ruzies achter de schermen

Hollywood laat graag haar mooiste kanten aan ons zien, maar ook daar gaat het soms flink mis! We nemen even een kijkje in de wat minder glamorous kant van entertainment: dit zijn de 7 grootste ruzies achter de schermen!

Soms heb je geen trash tv nodig om je portie drama binnen te krijgen. 

Driftkikker Thomas Gibson

Criminal Minds

In Criminal Minds lijkt Thomas Gibson de kalmte zelf, maar dat blijkt in het echt toch een ander verhaal! Thomas heeft een erg kort lontje en dat reageert hij vaak af op andere crewleden zoals schrijvers en producers. Zo ook bij Criminal Minds. Het werd zo erg dat Thomas uit de show werd geschreven nadat hij een schrijver had geschopt (!). Don’t mess with the writers.

 

Article continues after the ad

Misverstandje, George Clooney

Three Kings

Zelfs met de meest geliefde acteurs in grote producties gaat het wel eens mis. Al draaide het hier om een gigantisch misverstand dat totaal uit de hand liep. Op de set van Three Kings was er een ‘klein’ incidentje tussen George Clooney en David O. Russell. Tussen alle vechtscenes, bommen, explosies en schoten door zag George David schreeuwen tegen wat achtergrondspelers en dat stond hem helemaal niet aan, dus confronteert hij Russel. De twee vliegen elkaar al snel in de haren en moeten uit elkaar gehaald worden. En het was allemaal voor niets… Russell schreeuwde alleen omdat het zo luid was op de set. Wel een goed verhaal. En een topfilm, trouwens

 

Moeilijke Shannen Doherty

Beverly Hills 90210

Shannen Doherty had een iet-wat slechte reputatie in Hollywood. Mensen vonden haar vaak moeilijk om mee te werken. Zo ook op de set van Beverly Hills 90210 waar Doherty samen met Jennie Garth en Tori Spelling in speelde. Doherty kwam vaak laat op de set, vocht met andere acteurs en had problemen met de politie. Er was zelfs een gevecht tussen Jennie en Doherty die zo uit de hand liep dat andere crewleden ze uit elkaar moesten trekken. Drama! Doherty werd uiteindelijk ontslagen. Bij haar andere populaire programma Charmed werd de actrice trouwens ook weggestuurd. Toeval?

‘Tom Cruise draaide helemaal door’

The outsiders

Delen is blijkbaar niet Tom Cruise’s sterkste punt. Toen Tom voor de opnames van The Outsiders hoorde dat hij een hotelkamer moest delen met Rob Lowe flipte hij. Het schijnt dat de twee zelfs met elkaar op de vuist zijn gegaan. Ook zij moesten daarna uit elkaar gehaald worden. Volgens Rob ‘draaide Tom helemaal door’. Ligt het aan ons of begint er een patroon te komen in deze stukkies?

 

Lucy Liu VS Bill Murray

Charlies Angels

Lucy Liu weet waar ze voor staat en pikt niet zomaar sneren die naar haar gericht zijn. Dat werd duidelijk toen Bill Muray haar een slechte actrice noemde op de set van Charlies Angels. Dat liet Lucy niet zomaar gebeuren en ze liet haar vuisten het werk doen. Girlpowe... euh, vechten is niet goed. 

Ook in Nederland gaat het wel eens grandioos mis. En dan hebben we het niet alleen over ruzies achter de schermen. Zelfs voor de camera vliegen BN'ers elkaar bijna in de haren. Dramaaa. En wij smullen ervan!