Vanavond worden in Los Angeles de Primetime Emmy Awards uitgereikt. Stranger Things, Westworld en Saturday Night Live maken de meeste kans op de belangrijkste Amerikaanse televisieprijs!

Article continues after the ad

Trump

De HBO-serie Westworld is met 22 nominaties een van de grote kanshebbers tijdens de uitreiking. Ook de satirische komedieshow Saturday Night Live van NBC is in 22 categorieën genomineerd. Dankzij de persiflages van Alec Baldwin als president Trump beleefde Saturday Night Live dit jaar zijn best bekeken seizoen in 23 jaar. De Netflix-serie Stranger Things is met 18 nominaties eveneens een grote kanshebber bij de uitreiking van Amerika's belangrijkste televisieprijzen!

Prestigieus

Atlanta, Black-ish, Master of None en Modern Family zijn genomineerd in de categorie comedyseries. Ook Silicon Valley, Unbreakable Kimmy Schmidt en Veep maken kans op een Emmy in deze categorie. De nominaties in de categorie dramaseries zijn: Better Call Saul, The Crown, The Handmaid's Tale, House of Cards, Stranger Things, This Is Us en Westworld. De presentatie van het prestigieuze prijzengala is in handen van The Late Show-presentator Stephen Colbert.

De uitreiking van de Emmy's is vannacht vanaf 02.45 uur live te zien op FOX!