De reboot van Charmed wekt gemengde reacties op. Actrice Holly Marie Combs haalde op Twitter flink uit naar de reboot van de serie waarin ze bijna tien jaar speelde.

Article continues after the ad

Populair

Dit najaar gaat Charmed van start, een reboot van de razend populaire fantasyserie over drie zussen met bovennatuurlijke krachten. Holly Marie Combs speelde bijna tien jaar lang de rol van Piper Halliwell. Eerder dit jaar liet ze al weten dat ze niet zit te wachten op een reboot die volgens haar een slaatje probeert te slaan uit het harde werk van de makers van de originele serie. Onlangs kroop de actrice opnieuw achter haar toetsenbord om haar ongezouten mening te geven over de Charmed-reboot.

Feministisch

De tweet begint nog vrij positief. Zo vindt Combs het mooi dat de serie nieuwe banen en kansen creëert. Maar ze verandert al snel van toon: “Ik zal nooit begrijpen wat er krachtig, feministisch en grappig aan een serie die eigenlijk zegt dat de actrices te oud zijn geworden voor rollen die ze twaalf jaar geleden speelde.” Ze vervolgt: “Hopelijk is de serie beter dan de marketing en blijft Charmed zijn glans behouden.” De actrice sluit af met een succeswens, maar of die ook gemeend is…?

De reboot van Charmed gaat komende herfst van start bij de Amerikaanse zender The CW. Bekijk hieronder alvast de eerste trailer!