Love Island, Seizoen 2

Holly Mae Brood en Viktor Verhulst zullen voor het tweede jaar op rij Love Island presenteren. De twee hebben er nu al helemaal zin in, zo blijkt uit de eerste promo! 

Article continues after the ad

"BERICHTJE! Nog maar 3 weken en dan kan je weer genieten van je favoriete programma", zo lezen we op het officiële Instagram-account van de show. Het tweede seizoen is namelijk al vanaf 31 augustus te zien op Videoland én RTL 5. Vanaf dan is te zien welk koppel in de voetsporen treedt van winnaars Denzel en Aleksandra (die nog altijd samen zijn) en dat natuurlijk helemaal corona-proof.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BERICHTJE! Nog maar 3 weken en dan kan je weer genieten van je favo programma 😍 #loveisland

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

 

Verwarring weggenomen

Er is bij de echte fans wel wat verwarring ontstaan. Dit zou namelijk al het derde seizoen worden, maar wordt door de zender tot 'tweede seizoen' betiteld. Hoe dat zo? Dat komt omdat er nu een duidelijk verschil wordt gemaakt tussen het Nederlandse en Vlaamse seizoen (dat dus gepresenteerd wordt door Viktor en Holly) en het exclusieve Nederlandse seizoen (dat vorige keer werd gepresenteerd door Monica Geuze). Of van die tweede ooit nog een volgende reeks wordt gemaakt, is niet duidelijk. Dan mogen ze namelijk hun deelnemers wel wat beter behandelen.

Love Island NL/België is vanaf 31 augustus te zien!