Stef Hollands Got Talent

De 9-jarige Stef lanceert zijn eigen kledinglijn. We kennen hem natuurlijk van zijn mooie optreden in Holland’s Got Talent en nu heeft hij een eigen merk ‘Shine by Stef’.

Hiermee laat hij zien dat iedereen zichzelf mag zijn. Na zijn optreden bij de talentenjacht werd hij veel gepest, omdat hij vertelde dat hij graag op glitterhakken loopt. Daarna schreef Stef een liedje over pesten dat hij zong in zijn klas.

Meer glitter!

Daar bleef het niet bij. Een modeontwerper maakte speciale hakschoenen voor hem en ook mocht hij zelf hakken ontwerpen voor een ander modemerk. Stef wilde meer en daarom heeft hij nu een eigen kledinglijn gelanceerd van polo’s en truien voor kinderen en volwassenen, met vooral lekker veel glitters!

Article continues after the ad

‘Ik sta achter je’

Stef wilde graag zijn eigen kledinglijn, omdat er nog best veel kinderen gepest worden. Hij vertelt aan Omroep Brabant: “Zij durven daardoor niet zichzelf te zijn. Dat vind ik jammer.” Hij heeft een duidelijke boodschap met zijn merk: “Als er Shine by Stef op je kleding staat, weet dan dat ik achter je sta.” Een deel van de opbrengst gaat naar de stichting Stop Pesten Nu.

Tijd om te shinen

Inmiddels gaat het veel beter op school. Niemand scheldt Stef nog uit en ze zijn ook niemand anders gaan pesten. Hij is heel blij dat het nu rustig is op school. Zijn moeder Anouska is super trots. “Het is tijd om te shinen voor iedereen.