Holland's Got Talent 2020
Source
William Rutten

Holland's Got Talent was met bijna 1 miljoen kijkers zaterdagavond weer een groot succes, maar ondanks alle spetterende en diverse optredens was er dit keer ook kritiek. Kijkers vinden het jammer dat het steeds meer draait om het zielige verhaal dan om de act.

Article continues after the ad

Vorige week werden twee dansende vrienden na hun prachtige optreden voor hun moeders al getrakteerd op de felbegeerde gouden knop en deze week was het weer raak! Romain Doedens, die eerder deze week al aanschoof bij Jinek om te praten over zijn pestverleden, kreeg zowel de juryleden als de mensen thuis muisstil met zijn muzikale optreden. Humberto Tan kon dan ook niet anders dan hem belonen met een plek in de halve finale. "Het moet gewoon", aldus de presentator. Wie weet zien we Romain daardoor binnenkort wel terug in dit rijtje.

Zielige verhalen

Ondanks alle bejubelende reacties op social media was er ook wat kritiek. Niet zozeer op het prachtige optreden van Romain, maar wel op het feit dat er alweer een gouden knop wordt gebruikt na een zielig verhaal. "Het gaat niet meer om het talent, maar om zielige verhalen. Kotsmisselijk word ik daarvan", reageert een Twitteraar. Vele mensen sluiten zich bij die mening aan. Lees hieronder wat reacties. 


Heb je de aflevering van Holland's Got Talent gemist? Bekijk 'm hier terug.