The Last Kingdom

Alhoewel seizoen 4 van The Last Kingdom internationaal eigenlijk pas sinds kort te zien is op Netflix, heeft de streamingdienst vandaag toch al bekend gemaakt dat de serie verlengd wordt met een vijfde seizoen. Wanneer je The Last Kingdom seizoen 5 op Netflix mag verwachten, is nog niet bekend.

The Last Kingdom seizoen 5 aangekondigd

The Last Kingdom krijgt een vijfde seizoen, bestaande uit 10 afleveringen! De aankondiging werd gedaan door de cast, die gelukkig net zo enthousiast op het nieuws van de verlenging reageren als wij. Aanvullend laat de executive producer Variety weten dat ze enorm trots zijn op The Last Kingdom. De reacties op seizoen 4 waren namelijk geweldig! Hij is blij verheugd dat de trouwe fanbase Uhtred in seizoen 5 kan blijven volgen tijdens de volgende fase van zijn zoektocht.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TheLastKingdom #Season5

Een bericht gedeeld door Alexander Dreymon (@alexander.dreymon) op

Releasedatum The Last Kingdom seizoen 5?

De Netflix-serie is een adaptatie van The Saxon Stories van Bernard Cornwell. In The Last Kingdom worden geschiedenis en fictie samengebracht om het verhaal van Alfred de Grote te vertellen. Deze meneer probeerde van allerlei losse koninkrijken één Engeland te maken. Ben je nog niet bekend met The Last Kingdom? Wij vertellen je graag waarom je de serie als de wiedeweerga alsnog moet kijken!

Article continues after the ad

Sinds 26 april kunnen mensen elders ter wereld op Netflix terecht voor het vierde seizoen van The Last Kingdom... Gelukkig kunnen wij vanaf 22 juli dankzij de BBC eindelijk ook beginnen

Een releasedatum voor seizoen 5 van The Last Kingdom is nog niet bekend.