Ruben Nicolai, RTL Boulevard, William Rutten, RTL

RTL hoeft niet bang te zijn dat ze Ruben Nicolai binnenkort aan concurrent Talpa verliezen. De presentator heeft namelijk onder het toeziend oog van Peter van der Vorst vandaag een vijfjarig contract getekend. 

Article continues after the ad

"Het zijn roerige en zeer interessante tijden voor televisie", zo laat Ruben, die in 2018 nog De Gezondheidstest presenteerde, in een verklaring weten. "Tijden die volop kansen bieden en ik prijs me dan ook zeer gelukkig dat ik de afgelopen en dus ook de komende jaren dat allemaal bij en met RTL mag ontdekken.”

Nieuwe plannen

Peter van der Vorst, content directeur bij de zender, laat weten blij te zijn met de keuze van Ruben Nicolai. "Ruben heeft zich ontwikkeld tot een allround presentator. Hij was al een vaste waarde bij RTL BoulevardWie Ben Ik en Beste Kijkers, maar presenteerde afgelopen jaar met net zoveel gemak en humor de dagelijkse quiz Ik Weet Er Alles Van en The Masked Singer." Vooral dat laatste programma was voor de kijker onvergetelijk. Maar het is nog niet alles, zo verklapt Peter nog. "In 2020 komen daar nog een paar mooie titels bij, waaronder De Erfgenaam. Daarin spoort hij mensen op die nog recht hebben op een flinke erfenis."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 more years 5 more years 5 more years

Een bericht gedeeld door Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) op