Met Halloween achter de rug zijn wij alweer helemaal klaar voor Kerstmis. We zijn dan ook blij verrast dat Netflix bekend heeft gemaakt wanneer we ons mogen verheugen op de eerste Vlaams-Nederlandse Netflix-kerstfilm: De Familie Claus!

Waar gaat de Netflix-kerstfilm over?

Jules Claus houdt helemaal niet van Kerst… Na het overlijden van zijn vader wil hij niets meer te maken hebben met die 'mooiste tijd van het jaar'. Op een dag vindt hij echter een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman!

Teaser trailer voor De Familie Claus

Je hoort het: De Familie Claus wordt een echte kerstfilm! Extra leuk is dat het een Vlaams-Nederlandse productie is. Je ziet dan ook genoeg bekende koppen voorbij komen! Zo neemt Jan Decleir bijvoorbeeld de rol van opa Noël Claus op zich. Daarnaast zien we Bracha van Doesburgh als de moeder van Jules, en maakt Renée Soutendijk haar opwachting als zijn oma. Andere rollen zijn onder meer weggelegd voor Eva Van Der Gucht, Josje Huisman, Stefaan Degand en Carly Wijs.

Article continues after the ad

Netflix-releasedatum De Familie Claus

De Familie Claus is vanaf 7 december te zien bij Netflix in Nederland en België. De film krijgt een wereldwijde release in 2021. Welke kerstfilms- en series je nog meer mag verwachten bij de streamingdienst lees je hier! Geen abonnement? We duimen voor je dat een aantal van deze aankomende kerstfilms inderdaad gewoon in de bioscoop te zien zal zijn!