Spider-Man: Into The Spider-Verse

De hoofdanimator van Sony Imageworks heeft onthuld dat de productie van Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 eindelijk is begonnen! De animatiefilm wordt op 7 oktober 2022 in de bioscoop verwacht.

Releasedatum Spider-Man: Into the Spider-Verse 2

Nick Kondo (hoofdanimator bij Sony Imageworks) bracht heugelijk nieuws naar buiten! Hij liet op Twitter weten dat de productie van Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 is begonnen. Deze bevestiging volgt op eerder nieuws waarin Sony Imageworks liet weten de releasedatum van de film te veranderen. Oorspronkelijk stond het vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse namelijk gepland voor een release in april 2022. Die releasedatum is inmiddels echter verschoven naar 7 oktober 2022…

Het vervolg opSpider-Man: Into the Spider-Verse

In totaal moeten we dus ruim 3 jaar wachten totdat Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 in de bioscoop draait. Maar goed, iets zegt ons dat de animatiefilm het wachten meer dan waard wordt! Zijn enorm originele voorganger was namelijk geweldig mooi om te zien. Het is niet voor niets een van onze favoriete superheldenfilms ooit! Ook doet het ons deugd dat Joaquim Dos Santos (The Legend of Korra) de film zal regisseren. Daarbij wordt hij bijgestaan door David Callaham (Wonder Woman 1984).

Article continues after the ad

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 draait vanaf 7 oktober 2022 in de bioscoop.

P.S. Helaas blijft nieuws over die tv-serie nog steeds uit...