Televisiefenomeen en Talpa-ster Linda de Mol kan dit jaar tóch genieten van de Portugese zon! De Mol vreesde dat ze door de coronacrisis niet op vakantie kon, maar deze vrees blijkt gelukkig onterecht.

Linda de Mol oogstte eerder dit jaar nogal wat hoon, toen ze tegen Paul de Leeuw zei dat ze vreesde dat ze dit jaar niet naar haar huis in de Portugese Algarve zou kunnen. Nederlanders zonder vakantiehuis reageerden wat gepikeerd op de uitspraken, en Chantal Janzen liet in verhulde termen óók weten dat ze het geklaag nogal raar vond.

Maar voor iedereen die zich elke dag afvraagt hoe het nu toch verder moet met de vakantie van Linda de Mol is er geweldig nieuws! RTL Boulevard ontdekte dat de vriendin van Linda’s zoon Julian Vahle, Chelsea Weimar, op Instagram foto’s uit Portugal deelt. Het vakantiehuis van de familie is dus blijkbaar tóch in gebruik. Gelukkig, want je moet er toch niet aan denken dat Linda niet op vakantie kan.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

from quarantine to holiday together 💘

Een bericht gedeeld door Chelsey Weimar (@chelsey_weimar) op

 

Linda de Mol kan lekker op vakantie!

Het is erg fijn voor Linda dat ze alsnog kan genieten van haar vakantie. Eerder gaf de ster al aan dat de huishoudhulp door het coronavirus niet meer langskwam, en Linda zélf haar hele huis moest schoonmaken. “De transpiratie liep in stralen van me af!” Tja, dan heb je natuurlijk wel wat rust verdiend.