Kim Feenstra en vriend Stanley Tailor

Kim Feenstra is in verwachting! Het Holland’s Next Top Model-jurylid deelt het heugelijke nieuws via een filmpje op Instagram. “Bedankt voor de speciale zegen van boven”, schrijft ze in het bijschrift, dat ook ondertekend werd door haar vriend Stanley Tailor.

Kim Feenstra in verwachting

Kim Feenstra verwacht haar eerste kindje met haar grote liefde Stanley Tailo. Dat bevestigt het stel met een intiem filmpje op Instagram. We zien beelden van de echo en horen hoe het hart van het kindje klopt. Ook het bijschrift is bijzonder: “Geacht verleden, Bedankt voor de lessen en de liefde. Geacht heden, bedankt voor de speciale zegen die van boven is gezonden. Geachte toekomst, dat onze liefde sterker en dieper mag worden dan ooit tevoren.”

Zwanger via een ivf-traject

Dat vraagt om wat uitleg! Kim liet onlangs al weten (via het AD) dat ze een ivf-traject was begonnen. Vanwege een operatie was het namelijk uitgesloten dat ze op ‘natuurlijke wijze’ zwanger zou kunnen worden. De kersverse realityster liet twee jaar geleden na hevige buikpijn haar eileiders verwijderen. Gelukkig bleef vriend Stanley vol goede moed. “Gelukkig is Stanley een echte optimist. Waar een wil is, is een weg, zei hij meteen,” aldus Kim.

Article continues after the ad