Frank en Rogier leggen het bij!

Frank en Rogier (Paleis voor een Prikkie, Frank en Rogier Checken in) rolden de afgelopen weken bijna ruziënd over straat. Het stel zat in een relatiedip en ze hingen de vuile was helemaal buiten!

Frank zei dat zijn partner “flink naast zijn schoenen was gaan lopen”, door het succes van Paleis voor een Prikkie en Frank en Rogier Checken in. Volgens Frank werden de opnames van de laatste reeks zelfs stilgelegd vanwege Rogiers divagedrag.

Rogier pikte dat niet, en meldde dat Frank helemaal niet zo rijk is als hij anderen laat denken. Zelfs Wilfred Genee raakte erbij betrokken, en vertelde dat Rogier “onhandelbaar” was, en de hele dag ruziemaakte met zijn metgezel.

Article continues after the ad

Frank en Rogier weer bij elkaar?

De turbulente fratsen van Frank en Rogier zijn niet helemaal nieuw. Hoewel het duo enorme ruzie maakte was dit volgens Frank eerder regel dan uitzondering. De twee hangen elkaar regelmatig de keel uit, en volgens Rogier is het na heftige ‘goedmaakseks’ weer in orde.

De twee lastten een ‘relatiebreak’ in, maar lijken nu weer ‘on speaking terms’. Op donderdag 22 oktober praten ze met Art Rooijakkers over de situatie in Rooijakkers Over de Vloer. Art Rooijakkers volgde het duo eerder al voor zijn show, die nu wordt voorzien van een extra gesprek via Zoom, zei Frank tegen RTL Boulevard.

Hopelijk is het dynamische duo inderdaad niet uit elkaar gevallen. Je kunt de kibbelende restylers wel nadoen, maar evenaren is enorm lastig!