Chateau Meiland, Sander

Wat een mijlpaal! De moeder van Erica Meiland mag vandaag 92 kaarsjes uitblazen… en hopelijk net zoveel wijntjes drinken!

Oma is 92 jaar geworden

Een betere reden om te wijnen, kunnen wij niet bedenken: de moeder van Erica Meiland is vandaag jarig en mag maar liefst 92 kaarsjes uitblazen. Zo'n heugelijke gebeurtenis wil Maxime natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om haar oma in het zonnetje te zetten, deelt ze daarom een foto in haar Stories: “Onze lieve oma is vandaag 92 jaar geworden!"

De familie Meiland is terug in Nederland

Trouwe kijkers van Ik Vertrek en Chateau Meiland kunnen zich misschien herinneren dat oma het maar niets vond dat de Meilandjes in Frankrijk gingen wonen. Gelukkig zijn haar kinderen, kleinkinderen én achterkleinkinderen inmiddels weer in Nederland neergestreken. Zo vertelden we jullie eerder al over de miljoenenvilla die Erica en Martien gekocht hebben, en lieten we jullie zien dat Maxime haar intrek nam in een fijne twee-onder-een-kapwoning. Uiteraard samen met liefje Leroy Molkenboer, met wie Maxime een kindje verwacht.

Article continues after the ad

Meer nieuws over de Meilandjes

Meer nieuws over de familie Meiland? We vertelden jullie gisteren al dat huishoudster Nadège toenadering zocht. Maxime was echter sceptisch en noemde haar ouders zelfs “naïef”. En nu we het toch over Maxime hebben: hebben jullie haar nieuwe look al bewonderd? De Meiland-telg lijkt tegenwoordig als twee druppels water op Carice van Houten!

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.