Fear the Walking Dead FTWD Morgan

Hoera! The Walking Dead-spin-off Fear the Walking Dead is officieel verlengd met een zevende seizoen! Geheel in stijl gebeurde dat met een teaser met wat fraaie sfeerbeelden.

Teaser voor Fear the Walking Dead S7

Zojuist is de mid-season-finale van Fear the Walking Dead uitgezonden in Amerika. En zo’n spannende aflevering vormt natuurlijk het perfecte moment om fans gerust te stellen door het zevende seizoen van de zombieserie aan te kondigen! We zullen niet teveel spoilen over het zesde seizoen van Fear the Walking Dead, behalve dan dat alles flink op z'n kop gezet is én de nieuwste afleveringen (daardoor) weer uitstekend worden ontvangen.

Article continues after the ad

The Walking Dead: nieuw op Netflix

Wanneer je seizoen zeven van FTWD mag verwachten, is nog niet bekend. In Nederland lopen we trouwens sowieso een tikkie achter… Je kunt op Amazon Prime inmiddels terecht voor het vijfde(!) seizoen van Fear the Walking Dead.

Gelukkig doen we het wat betreft TWD een stuk beter! Je vindt het tiende seizoen van de serie waar het allemaal mee begon sinds een paar dagen op Netflix. We hopen dat de extra afleveringen ook niet al te lang op zich laten wachten! Alvast iets verder vooruit kijken? Dit is alles dat je moet weten over het elfde (en laatste…) seizoen van The Walking Dead!