Heartbreak High cast

Blokkeer komend weekend je agenda! Heartbreak High komt namelijk naar Netflix. Het gaat dan specifiek om de tienerserie uit de jaren ’90. Op de (Nederlandse) remake moeten we namelijk nog even wachten.

Heartbreak High dit weekend op Netflix

Nineties kids opgelet! Pak je agenda erbij en zeg al je afspraken af. Na jaren van afwezigheid kun je vanaf komend weekend namelijk weer genieten van Heartbreak High! De Australische tienerserie is vanaf komende vrijdag (27 november) te zien op Netflix. Helaas weten we nog niet precies om hoeveel seizoenen het gaat... We hopen echter dat we alle 210 afleveringen kunnen gaan bingen!

Article continues after the ad

Remake met Nederlands tintje

Heartbreak High was in de jaren ’90 een groot succes. Toen de serie na zeven seizoenen stopte, was dat in ieder geval een flink shock voor alle fans... Gelukkig is er 20 jaar na dato dus echter weer goed nieuws! Voor de duidelijkheid: Netflix zet de oude serie online. Het gaat dus niet om de remake die in 2019 aangekondigd werd. We vertelden jullie toen dat de Nederlandse producent Jeroen Koopman van NewBe de rechten van deze tienerserie had weten te bemachtigen. Koopman wil een vervolgserie maken, die zich afspeelt in het heden. Daarvoor wordt gewerkt met een nieuwe Australische cast én met een aantal oude karakters!

Heartbreak High verschijnt vrijdag 27 november op Netflix. Meer nineties content checken? Dit zijn volgens ons de beste films uit de jaren ’90 en in dit toplijstje vertellen we je meer over de beste series uit de jaren ’90.