legally blonde elle woods reese witherspoon roze hondje

Na die virtuele (én emotionele!) reünie van de Legally Blonde-cast vond MGM het tijd om Legally Blonde 3 eens van een releasedatum te voorzien! En nee, helaas gaat de film die beloofde release in 2020 niet meer halen…

Waar ging Legally Blonde ook alweer over?

Het is alweer 17 jaar geleden dat Legally Blonde uitkwam. De film draait om Elle Woods, een studentenmeisje dat dol is op mode. Wanneer ze gedumpt wordt door haar vriendje, besluit ze hem te volgen naar de universiteit waar hij rechten studeert. Gaandeweg ontdekt Elle dat er meer in het leven is dan haar uiterlijk… Wat heet: ze blijkt best talent voor de studie te hebben! In Legally Blonde 2: Red, White & Blonde zagen we Elle zodoende naar Washington D.C. vertrekken om zich hard te maken voor het verbieden van dierproeven.

Article continues after the ad

Legally Blonde 3 in mei 2022 te zien

Waar Legally Blonde 3 over gaat, is nog niet bekend. Wel kunnen we je vast vertellen dat Reese Witherspoon uiteraard weer in het roze ensemble van Elle stapt. Ook weten we dat het script voor de film geschreven wordt door Mindy Kaling (The Office) en Dan Goor (Brooklyn Nine-Nine). Hopelijk volgen er snel meer details over deze laaaaaaaaangverwachte sequel. Voor nu laten we jullie echter achter met de releasedatum:

Legally Blonde 3 wordt in mei 2022 in de bioscoop verwacht.