De kogel is door de kerk! Breaking Bad-prequel Better Call Saul krijgt een vierde seizoen!

Article continues after the ad

Definitief antwoord

Het was even wachten op een definitief antwoord van AMC. Makers Vince Gilligan en Peter Gould waren namelijk nog in gesprek met de zender over hoeveel seizoenen de gelauwerde prequel door zou gaan. Het verhaal komt namelijk steeds dichterbij dat van Breaking Bad en we zien steeds meer bekende koppen opduiken in de serie. 

Vervolg onvermijdelijk

Toch was het een kwestie van tijd. Better Call Saul is samen met The Walking Dead en Fear The Walking Dead een van AMC’s best bekeken shows. Iedere aflevering trekt zo’n twee miljoen kijkers - mede doordat Netflix de uitzendrechten van de show heeft bemachtigd buiten Noord-Amerika. Daarnaast was de finale van seizoen 3 dermate schokkend dat een vervolg onvermijdelijk leek.

Voor de leken...

Better Call Saul is een misdaadserie-slash-zwarte comedy met Bob Odenkirk als Jimmy McGill, een zwendelaar die het tot advocaat weet te schoppen maar moeilijk zijn oude gewoontes los kan laten. We zien door de serie heen hoe Jimmy langzaam maar zeker verandert in zijn Breaking Bad-alter ego Saul Goodman.