Fotograaf
KRO-NCRV/Linelle Deunk
Boerin Annemiek: baby op komst!

Boerin Annemiek was één van de meest besproken kandidaten van het elfde seizoen Boer Zoekt Vrouw. Het leek een vlotte meid, maar de boerin zat vooral zichzelf in de weg. Later vond ze gelukkig alsnog een vriend, Charlie, maar dat liep na een tijdje ook stuk. Tóch heeft Annemiek nu babynieuws!

Op Instagram deelde de boerin een echo, waardoor veel van haar volgers eventjes dachten dat Annemiek misschien weer héél actief was op liefdesgebied. Helaas is dat niet zo, maar… verwacht ze wel een nieuw kalfje op de boerderij!

Veel fans reageerden verbaasd omdat ze dachten dat Annemiek zélf wat nieuws te melden had. “Gelukkig niet! Mis ik nog het een en ander voor!”

Article continues after the ad

Boer Zoekt Vrouw

Ondanks dat Annemiek nog niet echt geluk heeft gehad op liefdesgebied, gebruikt ze haar bekendheid om meer te vertellen over het boerenleven. Al met al was het elfde seizoen van de show niet erg succesvol. Alleen Milou en Bastiaan zijn nog bij elkaar.

Geert leek na het programma ook een nieuwe vriendin gevonden te hebben, maar die werd een week na haar (ongemakkelijke) introductie alweer gedumpt.

Tegelijkertijd zijn er wel zorgen over een nieuwe reeks Boer Zoekt Vrouw. Volgens Yvon Jaspers is de show bijna niet te maken vanwege het coronavirus. Dat is jammer voor de kijkers, maar misschien maar beter voor de mogelijke deelnemers.