Na veel getwijfel blijkt Anouk tóch terug te keren in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. De zangeres maakte dit vandaag bekend op Instagram!

Anouk verbaasde haar fans met een frisse, korte coupe op Instagram. Wat de TVOH-coach erbij schrijft is nóg opmerkelijker: “Back to work!” Anouk doet dus ‘gewoon’ mee aan het elfde seizoen van de populaire talentenjacht.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to work 😃❤️ @thevoiceofholland #5thseason Hair: @ilhammestour 💕

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

We zeggen ‘gewoon’ omdat de zangeres lange tijd nogal terughoudend was om in de draaiende stoel plaats te nemen. Anouk lijdt aan zware astma, dus ze zit middenin een risicogroep voor het coronavirus. Eerder dit jaar ging ze zelfs in vrijwillige quarantaine om te voorkomen dat ze via haar kinderen of vriend besmet zou worden. Heavy!

Article continues after the ad

The Voice of Kids

Anouk liet The Voice Kids (2021) ook al schieten, dus de kans leek groot dat ze de volwassen versie komend najaar óók aan zich voorbij liet gaan. De zangeres sprak een tijdje geleden over de mogelijkheden, en RTL heeft blijkbaar genoeg maatregelen genomen om Anouk gerust te stellen.

Wordt The Voice of Holland opgenomen zonder publiek? Doet Anouk mee als een soort coach-op-afstand via een videoverbinding? Of is ze te zien als een soort ‘bubble girl’ in een jumbo-vissenkom?

Hoe dan ook: we verheugen ons nú al op de stekelige opmerkingen die Ali B, Jan Smit (in plaats van Lil’ Kleine!) en Waylon ongetwijfeld zullen maken! Gelukkig maar, want Anouk is echt één van de grootste smaakmakers in TVOH.