Marcel en Sherilee in Married at First Sight Second Chance 2020

Videoland-kijkers konden al heel wat weken geleden zien hoe oud-Married at First Sight-kandidaten Milly, Marcel en Maxime in Second Chance opnieuw naar de liefde zochten, maar dan zonder direct te trouwen. Gisteren was de laatste aflevering ook eindelijk op RTL 4 te zien en dus mag kandidate Sherilee nu ook verklappen of ze nog samen is met Marcel!

Article continues after the ad

De vonken tussen Marcel en Sherilee vlogen eraf. Van Maxime en Milly wisten we al dat het niets ging worden met die mannen, maar bij Sherilee en Marcel hadden we nog goede hoop! Maar geheel in stijl met het laatste reguliere seizoen van MAFS is het ook bij Second Chance niets geworden...

Sherilee en Marcel

Sherilee kreeg de afgelopen weken constant de vraag hoe het nu zit tussen haar en Marcel. Daar mocht ze natuurlijk helemaal niets over zeggen zo lang er nog afleveringen op tv moesten komen. Het zal dan ook een grote opluchting zijn geweest dat ze het gisterenavond out in the open mocht gooien. En dat deed ze ook. We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: nee, Marcel en Sherilee zijn géén setje meer...

Over en uit

"We hebben het heel gezellig gehad en toen ik samen met de andere dames in het huis van Marcel zat, vond ik het heel fijn en dacht ik dat het blijvend zou zijn met Marcel", legt Sherilee uit in haar filmpje. "Maar soms verwatert contact en dat is wat nu grotendeels gebeurd is." Ze hebben het daten nog wel enige tijd geprobeerd, maar cupido wilde maar niet raak schieten. "Soms verschil je te veel en kom je erachter dat je toch niet bij elkaar past. Dan kun je er beter mee stoppen en dat hebben we gedaan."


En Marcel dan?

Marcel liet ook van zich horen. "Sherilee en ik zijn tijdens de Corona uit elkaar gegaan, verder hoe en wat wijt ik me verder niet over uit", schrijft 'ie in een Facebook-post. Hij koestert gelukkig geen wrok richting het programma of iets dergelijks. Helemaal niet. Hij is ondanks alles blij met zijn deelname. "Ondanks dat het geen succes voor mij is geworden, wat ik graag had gewild, ben ik toch blij dat ik gevraagd ben om mee te doen aan dit programma."