De Bachelor

Het eerste seizoen van The Bachelorette met Gaby Blaaser start aanstaande woensdag. Gaby is de eerste vrouw die in Nederland deze zoektocht aangaat (Girlpower!). Mooi moment om te kijken hoe het met haar mannelijke voorgangers nu gaat. Zijn de Bachelors van weleer gelukkig in de liefde?

Roderick Hilhorst - 2003

De eerste editie van De Bachelor stamt alweer uit 2003 toen Irene Moors bij RTL 4 op zoek ging naar de ware liefde voor de toen 31-jarige Roderick. De knappe KLM-piloot vond na de opnames een nieuwe liefde, maar dat was niet één van de dames uit het programma. Omdat ie dat nieuwe liefje al had voor de uitzending op televisie, was dat het nodige voer voor de roddelpers. Maar Roderick ontkende altijd dat hij het meisje al kende voor de opnames. Op televisie koos Roderick uiteindelijk voor Gwen, maar die zag ie naar de uitzending nooit meer terug. Behalve in de Playboy, waar ze een serie blootfoto's in kreeg. 

Article continues after the ad

Hoe gaat het anno 2020 met Roderick's liefdesleven? Dat is helemaal op de rit gekomen: 17 jaar later heeft hij twee zoons met zijn huidige partner: een stewardess die Roderick inmiddels vijftien jaar kent. Toch eind goed, al goed dus. 

Peter Paul Hollink - 2004

In 2004 was het Peter Paul Hollink die de felbegeerde vrijgezel uit mocht hangen in het tweede seizoen van De Bachelor. Niet meer bij RTL 4, maar bij Yorin. Irene Moors was ingewisseld door presentator Rik Luijcx. Al voor de start van de reeks ontstond er al een behoorlijk schandaal rondom de 33-jarige makelaar: hij zou homo zijn en als een graag geziene gast in een Rotterdamse gay-bar was ie daardoor niet de ideale kandidaat voor de 25 wulpse vrijgezelle vrouwen. Hoe het de Rotterdammer na zijn deelname is vergaan is onbekend. Ook over zijn leven als makelaar geeft het internet geen antwoorden.

Lars Vreugdenhil - 2011

De derde editie van De Bachelor was na een lange pauze weer bij RTL 4 te zien, met dit keer Robert ten Brink als presentator. Kandidaat Lars Vreugdenhil koos in een zinderende finale in Dubai voor Karin als zijn droomvrouw. Dat bleek ze uiteindelijk niet te zijn en de relatie was bij aankomst in Nederland eigenlijk al voorbij, twee en een halve maand later maakten ze dat wereldkundig. Lars is nu weer bachelor, maar alleen is hij niet! Hij heeft 2 kindjes erbij en houdt zich druk bezig met wielrennen van honderden kilometers. 

Was vandaag de enige met Cord-Cord. Zal je zien; over 2 dagen heeft iedereen het! 🤣 #geintjejonguh #grapjevoordesfeer #wordlekkerweer #kortkort

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

❤️❤️

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

 

Rutger Vlaming - 2012

In 2012 verhuisde het datingprogramma van RTL 4 naar Net5. Door die move verdween ook de presentator uit beeld. Maar ook de Bachelor uit 2012 heeft er géén droomvrouw aan overgehouden. "Het is natuurlijk heel lastig om het buiten het programma om te laten klikken", vertelde hij in een interview met VROUW. Inmiddels is hij getrouwd met een dame die niet meedeed aan De Bachelor, maar hem wel van het Net5-programma kende. Hij noemt haar zijn droomvrouw.

Hola supermercado telebancos por aquí, Let's get married, get married 💍

250 Likes, 12 Comments - Rutger Vlaming (@rutgervlaming) on Instagram: "Hola supermercado telebancos por aquí, Let's get married, get married 💍"

 

Robbert Jonkheer - 2017

Het laatste seizoen van De Bachelor werd uitgezonden in 2017 met Robbert Jonkheer. Hij koos uiteindelijk voor Naddja en voelde vanaf dag 1 al een vonk. Maar zijn de twee nog samen? Vlak na de finale, waar Naddja werd gekozen als zijn ware liefde, posten de twee een zeer liefdevol bericht op Facebook. “We hopen dat jullie hebben genoten. Wij wel, en dat doen we nu nog steeds”, zegt het toen nog gelukkige koppel. Later dat jaar werd echter bekend dat het stel niet meer samen is. Ook dit liefdesverhaal heeft dus geen happy ending.

The Bachelorette

De vorige liefdesavonturen hadden dus niet het gehoopte succes, maar misschien vergaat het Gaby beter! Ze is in ieder geval helemaal ready om een nieuwe liefde te vinden.

The Bachelorette zie je vanaf woensdag op Videoland!