kees hulst en andre van duin in het geheime dagboek van hendrik groen

De populaire Omroep Max-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen krijgt een vervolg, alleen is nog niet duidelijk wanneer. Dat bevestigt zenderbaas Jan Slagter vandaag aan het ANP.

Article continues after the ad

Dat de serie een derde seizoen krijgt, komt eigenlijk niet uit de lucht vallen. Al zijn we er wel heel blij mee! 

Geruchten laaien op

Angela de Jong vroeg zich begin november in een column af of de populaire serie doorgaat. Daarop antwoordde Slagter al: "We zijn ermee bezig". Het was toen alleen niet duidelijk of hij daarmee bedoelde of ze alleen nadachten over de mogelijkheid van een derde reeks of dat er al scripts op tafel lagen. Maanden later... zijn we eigenlijk niet veel verder.

Vage antwoorden

Althans, Jan Slagter bevestigt ditmaal wel dat de populaire serie een derde seizoen krijgt. Alleen is er van opnemen nog geen sprake, noch van een releasedatum of sfeerimpressie. Het enige wat de zenderbaas verklapt, is: "We zijn ermee bezig, dat is alles." Dat wordt dus afwachten geblazen, zowel voor jullie als voor ons.

Waarom mag je deze serie niet missen?

Ook wij zijn namelijk groot fan van de reeks over het wel en wee van Hendrik Groen in het bejaardentehuis. Alweer twee jaar terug legden we al uit waarom deze serie met Kees Hulst en André van Duin één van de beste series van het moment is. Gelukkig kwam de rest van Nederland daar snel achter, dus we kunnen hopen dat we binnenkort goed nieuws hebben over het derde seizoen! 

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een productie van Omroep Max.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.