Stop de persen! Wie dacht dat Humberto Tan na zijn afscheid van RTL Late Night niets meer met latenight-talkshows te maken wilde hebben, heeft het goed mis. De 55-jarige presentator sluit zich namelijk in 2021 aan bij Beau van Erven Dorens en Eva Jinek.

Article continues after the ad

Vanaf het nieuwe jaar is de presentator iedere zondagavond te zien met Humberto, de weekendeditie van de talkshow vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Als klap op de vuurpijl neemt hij in de sportzomer van 2021 (die nu hopelijk wel doorgaat) de presentatie op werkdagen voor zijn rekening.

Supertrio

Peter van der Vorst is blij dat hij Humberto weer op zo'n centrale positie heeft gekregen. "Ik ben heel blij dat Humberto Tan weer een plek heeft op de late avond. Hij heeft in het verleden meer dan bewezen dat hij daar thuishoort", laat de creatief directeur weten in een statement. "We hebben nu met Eva, Beau en Humberto een supertrio waarmee we het hele jaar door het gesprek van de dag kunnen voeren. Vanaf het nieuwe jaar dus ook op de zondagavond! Een mooie actuele afsluiting van het weekend met aandacht voor sport én een vooruitblik op de week die volgt."

Spannende ervaring

Ondanks al het vertrouwen van Peter en de zender vindt de presentator van het voormalig RTL Late Night het toch nog wel spannend om weer achter die tafel plaats te nemen. "Er is veel veranderd: de locatie, het tijdstip en voorlopig nog zonder publiek in de studio, maar ik ga er met mijn gasten een boeiend programma voor de kijker van maken. Het leven staat tenslotte niet stil in het weekend, er valt genoeg te bespreken over nieuws, sport en entertainment. Ik kijk ernaar uit." Nou, wij ook!


Meer info volgt

Wanneer het programma precies van start gaat, wordt in een later stadium onthuld, net als de precieze invulling ervan. Of dit overigens ook van invloed is op de weekendplannen van Beau is nog niet bekend.