Tatjana Simic aan de champagne

Oh buurman, wat doet u nu?’ Met deze gevleugelde woorden zette Tatjana Simic zich meteen op de kaart als de grootste seksbom van Nederland. Het citaat is natuurlijk afkomstig uit Flodder, waarin Tatjana de even verleidelijke als naïeve dochter Kees speelde. Flodder was een regelrechte kaskraker: er verschenen twee vervolgen en zelfs een heuse televisieserie, die meer dan zestig aflevering telde. En in al deze producties keerde Tatjana terug als dochter Kees!
 


Playboy

Hoewel haar rollen buiten Flodder beperkt bleven, verdween Tatjana nooit helemaal uit de spotlights. Zo nam ze verschillende singles op, met wisselend succes. Haar grootste hit is ‘Can’t Take My Eyes off You’ uit 1992, een duet met Gerard Joling. Ondertussen onderstreepte Tatjana haar status van sekssymbool door maar liefst 12 keer in de Nederlandse editie van Playboy te poseren. In 2011 was zij te zien in Wie Kiest Tatjana?, een alleraardigst datingprogramma waarin hoopvolle vrijgezellen op date gingen met het Kroatisch-Nederlandse multitalent. Maar sindsdien bleef het vrij stil rondom Nederlands meest geliefde ‘girl next door’. Hoe zou het inmiddels met Tatjana Simic gaan?
 


Monaco

Wie denkt dat Tatjana in een flatje in Purmerend loopt te kniezen over een gebrek aan televisie-aanbiedingen, zit er gelukkig lelijk naast. De 57-jarige diva leidt inmiddels een luxeleven in het zonovergoten Monaco. Daar woont ze samen met haar vriend Lex van Hessen, de multimiljonair die een fortuin vergaarde met de productie van natuurdarmen die gebruikt worden om worsten te produceren. Tatjana en Lex zijn al sinds 2013 een stel.

Article continues after the ad


Kees

Gelukkig is Tatjana haar roots nog niet vergeten. Ondanks haar luxe leven in Monaco, is zij nog regelmatig te vinden in Nederland. “In Monaco kan er best een gereserveerde, dooie boel zijn. In Nederland ga je op een terras zitten en roep je wat je wilt. Het boeit de mensen geen bal. Het is hier allemaal veel losser”, vertelde Tatjana eerder in een interview met De Telegraaf. En ook doet ze niet moeilijk over haar nog altijd pikante optreden in Flodder. Integendeel, de actrice deelt nog vaak foto’s en video’s van haar rol als dochter Kees via haar (tot voor kort openbare) Instagram-pagina. Zelfs beelden die nog nooit zijn vertoond! Kortom, Kees leeft en het gaat beter met haar dan ooit!