Tony Wyczynski

Matsoe Matsoe, Jokertje en kersverse moeder Barbie, je kent ze vast allemaal van de populaire realityserie Oh Oh Cherso. Wij zochten uit waar de feestbeesten vandaag de dag zijn gebleven. Nu is het de beurt aan Sterretje, waar zwerft de Hagenees rond?

Tony Wyczynski, ook wel DJ Tony Star, was voor het eerst te zien in het programma Take Me Out, waar hij een van de dames mee naar huis nam. Maar hij werd pas echt bekend met Oh Oh Cherso (2010). Na het derde seizoen slaagde hij er zelfs om (net als Jokertje) een eigen realitysoap te krijgen: In Love with Sterretje, een soort The Bachelorette-programma.

Hij vond liefde, maar Mandy was niet zijn happily ever after. Dus hij gaf zich opnieuw bloot, dit keer letterlijk bloot, in Adam Zkt. Eva VIPS. Hij deed ook mee aan Sterren dansen op het ijs, waar hij niet alleen de finale haalde maar zelfs won!

 

DJ leven

In 2016 ging RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade langs bij de ster. Hij was toen nog druk bezig met zijn muziek. En dat niet alleen achter zijn computer: hij stond ook op feestjes, kwam langs bij radioprogramma’s en mocht optreden op festivals.

Article continues after the ad

Hij gaf toen ook kitesurf-les in de buurt. Tony woonde alleen in zijn appartement, dat eigenlijk van hem en zijn aanstaande vrouw Yildiz was. Zij besloot na een verloving van twee jaar toch niet in de relatie te blijven.

 

Klaar met reality-tv

Reken er maar niet op dat Tony binnenkort in een nieuw tv-programma te zien is. Tony is voor een carrièreswitch gegaan: hij is vandaag de dag duikinstructeur bij EasyDiving. Zo deelt hij op zijn Instagram regelmatig mooie plaatjes!

Hij heeft ook een leuk bijbaantje bij Sealife Benelux. Tony is ambassadeur voor de organisatie en neemt ons met zijn iPhone mee in de onderwaterwereld.

 

Heeft hij de liefde van zijn leven al gevonden?

Wie zich afvraagt of de duikinstructeur nog single is… ja! Volgens zijn Facebook-profiel is hij nog vrijgezel.

We houden niet alleen de cast van Oh Oh Cherso in de gaten. We zochten ook uit wat er is gebeurd met de acteurs uit The Big Bang Theory, de cast van How I Met Your Mother en Gunther uit Friends.