Robert Downey jr, vrouw

We schreven vorige week nog uitgebreid over een mogelijke terugkeer van Robert Downey Jr. als Iron Man. Allemaal leuk en aardig, maar we zijn toch ook benieuwd hoe het nu met de acteur gaat. Laten we eens kijken! 

Als we alle rollen die Robert Downey Jr. op zijn naam heeft staan zouden moeten opnoemen, waren we vast nog wel even bezig (al weten we wel welke titels we het beste vonden). Maar net als alle andere mensen op de wereld kwam ook hij door het coronavirus noodgedwongen thuis te zitten. Tja, met zijn 55-jarige leeftijd is hij immers ook niet meer de jongste, dus laat hem gerust maar eens veilig thuis zitten.

Bewustwording 

Op zijn Instagram was hij daar behoorlijk openhartig over: "Het is moeilijk om niet overweldigend te raken bij de uitdagingen waar we aan worden blootgesteld door deze pandemie. Daarom wil ik graag een minuutje nemen om bewustwording te creëren." De acteur wil iedereen meegeven om zich te laten testen om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. "Als we ons leven terug willen, moeten we bepaalde organisaties omarmen." Uiteraard bedoelt hij dat laatste niet letterlijk...

 

Article continues after the ad

Promotie voor Perry Mason

Naast zijn waarschuwing om je te laten testen, besteedt de acteur zijn tijd vooral aan de promotie van de nieuwe serie Perry Mason (die sinds 21 juni bij HBO te zien is). De serie draait om een privé-detective ergens in de jaren dertig die niet te beroerd is voor laagbijdegrondse klussen, zoals paparazzo-achtige foto’s maken van filmsterren die zich niet aan hun clausules voor keurig gedrag houden. Wie alleen dacht dat de acteur zelf te zien was, heeft dikke pech. Robert Downey Jr.  had de hoofdrol kunnen hebben, maar helaas werd hij vanwege tijdgebrek vervangen door Matthew Rhys. Echter, Robert is wel één van de producers (en is dat hopelijk bij het aangekondigde tweede seizoen ook).


Nieuwe klus

Waar hij dan wel echt mee bezig is? Nou, hij werkt samen met zijn vrouw Susan aan een serie voor Netflix genaamd Sweet Tooth. We weten al dat deze actieserie draait om een wereld die wordt geteisterd door een ramp en dat een jongen (die deels een hert is) op zoek is naar antwoorden. Heel overtuigend klinkt het vorige nog niet, maar wie weet denken we daar na het zien van de eerste beelden wel heel anders over.

 

Geen zorgen

Robert Downey Jr. is met zijn rijke cv een drukbezet mannetje, dat zelfs niet klein te krijgen valt door het coronavirus (hopen we dan maar). Als we zijn Instagram mogen geloven, komen er nog heel wat toffe dingen uit die hij heeft bedacht óf waar hij onderdeel vanuit maakt. Dus je echt zorgen maken over deze topacteur is niet nodig!